Mindenki számára megfelelő befektetés az érintés nélküli autómosó? Gondolkozik azon, hogy mibe fektesse be az üzleti pénzét, de nem szeretne további alkalmazottak miatt aggódni? Hasonló esetben érdemes megfontolni egy érintés nélküli autómosó befektetést, amely minimális személyi költségek mellett viszonylag biztos megtérülést kínál.

ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI AUTÓMOSÓ

Mikor (és kinek) kifizetődő az érintés nélküli autómosás?

Egy érintésmentes autómosó egy teljes doboza (padlóval, szerkezettel stb.) hozzávetőleg 1,5-2 millió koronába kerül. Ez egy viszonylag nagy beruházás, amelyhez még hozzá kell adni egy megfelelő telket és annak esetleges módosításait.

Ezzel szemben az önkiszolgáló autómosóba történő befektetés viszonylag gyorsan megtérül, átlagosan 5 év körüli (persze olyan tényezőktől függ, mint az autómosó helye, dobozok száma stb.).

Az érintésmentes autómosóba való befektetés ezért megtérül, ha olyan helyen van földje, ahol sok sofőr költözik.

A legalkalmasabb hely például egy lakótelephez vagy benzinkúthoz közeli telek. Szintén előnyös az autómosó bevásárlónegyed vagy bevásárlóközpont közelében, vagy olyan helyeken, ahol az emberek munkából ingáznak. Az autópálya melletti érintésmentes autómosó viszont nem nagyon éri meg.

Tehát ki számára a legérdekesebb az érintés nélküli mosogatógépbe való befektetés?

  • Könnyen megközelíthető földterülettel rendelkező embereknek.
  • Benzinkút-üzemeltetőknek, akik szeretnék növelni forgalmukat.
  • Vállalkozóknak egy vállalkozás eladása után, akiknek meg kell védeniük az eszközöket az inflációtól.
  • Azoknak, akik egy érdekes befektetési projektet szeretnének minimális személyi költségekkel.

Az érintés nélküli autómosó hosszú távú és stabil bevételt biztosít Önnek. Magához az üzemeltetéshez csak egy alkalmazott szükséges, aki gondoskodik a dobozok rendszeres karbantartásáról.

Az érintés nélküli autómosás a benzinkúton növeli a kiadásokat és a vásárlói hűséget

Növelni szeretné benzinkútja forgalmát? Egy érintés nélküli autómosó (portálmosóval kombinálva) akár 15%-kal is növelheti az eladásokat! A benzinkút közelében lévő föld is minimális beavatkozást igényel a terepen. Ez egy nagyon jövedelmező befektetés.

Saját telek nélkül is megéri a beruházás?

Érintés nélküli autómosóban gondolkodik, de nincs megfelelő telke? Mosóközpont építéséhez nem kell birtokolnia a telket, gyakran érdemes hosszú távú bérletben gondolkodni.

Ha ezt a lehetőséget fontolgatja, a helyszín és a bérleti díj mellett a hosszára is koncentráljon. A jövedelmezőség biztosítása érdekében a szerződésnek legalább 10 évre kell szólnia.

Érdekel az érintés nélküli autómosó befektetés lehetősége, és fontolgatja annak megvalósítását? Forduljon szakembereinkhez, akik elvezetik Önt a legjobb megoldás kiválasztásához.