Szeretné tudni, hogy megéri-e beruházni egy önkiszolgáló mosogatógépbe? A mosóközpont építése vagy éppen a dobozok mosása biztonságos üzleti terv, amely néhány éven belül megtérül. Mikor érdemes komolyan gondolkodni a mosódobozokba való befektetésen?

Investice do samoobslužné myčky

Befektetni önkiszolgáló autómosóba – mikor érdemes gondolkodni?

Egy önkiszolgáló mosogatógép milliós nagyságrendű befektetés. A legdrágább cikk azonban nem maguk a mosódobozok, hanem egy megfelelő telek. Ha például benzinkút közelében vagy lakótelepen van telke, az önkiszolgáló mosódobozok az optimális választás ennek a helynek a használatához és értékeléséhez.

A mosóközpontba való befektetést azonban más helyzetekben is érdemes megfontolni. Az önkiszolgáló autómosó központok ideális üzleti tervet jelentenek például azoknak, akik eladták vállalkozásukat, és azon gondolkodnak, hogyan tudják megbecsülni a pénzüket, és minimális személyi költséggel védekezni az infláció ellen.

A jó helyen lévő önkiszolgáló boxok hosszú távú és stabil bevételt biztosítanak. Ugyanakkor az üzemeltetésükhöz (és így a karbantartásukhoz) elegendő egy alkalmazott, aki gondoskodik arról, hogy minden úgy működjön, ahogy kell.

Investice do samoobslužné myčky

Mennyibe kerül egy önkiszolgáló mosogatógép, és mikortól kezd megtérülni ez a befektetés?

Az önkiszolgáló dobozok befektetésének megtérülése elsősorban attól függ, hogy hány dobozt szeretne működtetni. Egy mosódoboz ára padlókkal, építkezésekkel, földalatti tartályokkal, egyszóval mindennel együtt 1,5-2 millió CZK tartományba esik. Több doboz vásárlása esetén minden további doboz költsége némileg csökken.

Természetesen lehetőség van az elején egy-két doboz vásárlására és a mosóközpont fokozatos bővítésére az aktuális lehetőségek szerint.

Mikor térül meg az önkiszolgáló mosogatógépbe való befektetés?

Ügyfeleink tapasztalata világosan beszél.

Ideális feltételek (azaz jó minőségű földterület) esetén akár 3 év alatt is megtérül a beruházás. Ügyfeleink szokásos befektetési megtérülése átlagosan 5 év.

A befektetés leghatékonyabb megtérülése érdekében fontos a megfelelő helyszín kiválasztása. Hol értékesítik a legtöbbet az önkiszolgáló autómosók?

Hogyan válasszunk helyet egy önkiszolgáló mosogatógép számára

Lehet, hogy első pillantásra nem annak tűnik, de az autómosó vezetése intuitív vállalkozás. A telek nehezen építhetőnek tűnhet, de ez végül is nem számít. A telek kiválasztásakor csak az számít igazán, hogy a közelben lakjanak emberek.

A legjövedelmezőbb mosogatógépek a lakótelepeken találhatók. De nagyszerűek azok a telkek is, amelyek körül az emberek a munkahely és az otthon között mozognak.

Útközben gyakran eszükbe jut, hogy hétvégére a nagymamához mennek, és meg kell mutatniuk az autót. A hasonló helyeken lévő földek gyakran sokkal jobban keresnek, mint a nagy OC-k autómosásai (ahol az alagútmosók jobban működnek) vagy az autópályákon, ahol kevesen állnak meg autót mosni.

Egy másik nagyszerű hely egy autómosó a benzinkút közelében.

Investice do samoobslužné myčky

Szeretne önkiszolgáló mosogatógépbe fektetni? Forduljon szakembereinkhez, akik a legapróbb részletekig megbeszélik Önnel üzleti tervét.