Önkiszolgáló autómosók létrehozását tervezi vállalkozása részeként, hogy ügyfelei moshassák és tisztíthassák járműveiket? Mielőtt belevágna a megvalósításba, fontos megjegyezni, hogy a folyamat nem teljesen egyszerű.

A kulcsfontosságú tényező a megfelelő hely és terület kiválasztása. Az ügyfelek sikeres megnyeréséhez elengedhetetlen, hogy az önkiszolgáló autómosó dobozok olyan helyen legyenek, ahol nagy a forgalom, és különösen a sofőrök. Ideális helyszín lehet bevásárlóközpont, szupermarket, hobbipiac, lakónegyed vagy benzinkút közvetlen közelében. A könnyű közlekedési elérhetőség és megközelíthetőség is elengedhetetlen.

Ha önkiszolgáló autómosót ajánlunk, akkor célszerű egy önkiszolgáló tisztítózónát beépíteni az autók belső tereinek részletes tisztítására, mint például a porszívózás, az ülések polírozása, a belső illatosító felfrissítése, vagy az autószőnyegek mosása.

Samoobslužné mycí boxy

Van megfelelő telke önkiszolgáló autómosó dobozoknak?

A cselekmény mérete kulcsszerepet játszik. Az AutoMax Group s.r.o. a mosódobozok különböző változatait kínálja, egy állomástól nyolc mosóállomásig. Fontos, hogy a telek legalább négyszer nagyobb legyen, mint az épület tervezett területe. A kivitelezés során ne feledkezzen meg egy előre gyártott épületként vagy konténerként is megvalósítható műszaki helyiség kialakításáról, ahol a mosogatógép összes műszaki berendezése, rendszere elhelyezkedik, beleértve a szennyvíztisztítókat és a víztisztítókat is. Az AutoMax Group kifejezetten javasolja egy ilyen technikai helyiség kialakítását a lehető leghatékonyabb működés érdekében.

Önkiszolgáló autómosó dobozok számaAz objektum területeTelek mérete
130 m²90 m²
275 m²270 m²
3105 m²450 m²
4135 m²550 m²
5165 m²650 m²
Mekkora legyen a telek önkiszolgáló mosódobozok építésére

A földtulajdon nem az egyetlen lehetőség – van lehetőség hosszú távú földbérletre is. A befektetők számára fontos, hogy ne csak a helyszínt vegyék figyelembe, hanem a bérleti szerződés időtartamát is, a befektetés megtérülése érdekében tíz év vagy annál hosszabb bérlet javasolt.

Samoobslužné mycí boxy

Mi a helyzet a közműhálózatokkal?

Az AutoMax Group átfogó megoldást nyújt az önkiszolgáló autómosó dobozok érintés nélküli autómosó technológiával történő építéséhez. E létesítmények ideális elhelyezkedéséhez a földnek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak, többek között:

  • Villany vagy gáz csatlakozás,
  • Vízellátáshoz való hozzáférés vagy megfelelő kapacitású fúrt kút megléte,
  • Csatorna csatlakozás.

Ha azonban a földje nem felel meg ezeknek a követelményeknek, akkor nem kell aggódnia. Az AutoMax Group kevésbé hagyományos körülmények között is képes alkalmazkodni és megoldásokat találni a gödörépítéshez is.

Van egy megfelelő telke, de mi lesz ezután?

Úgy gondolja, hogy stratégiai helyen van földje? Ideje kapcsolatba lépni az AutoMax Group értékesítési képviselőjével. Megvizsgálja telkét és visszajelzést ad önkiszolgáló autómosó doboz építésére való alkalmasságáról, valamint nem kötelező érvényű árajánlatot készít önkiszolgáló autómosó építésére.

Amint megerősítette, hogy a telek minden követelménynek megfelel, és megegyezünk az együttműködésben, kezdődik az ügyintézés ideje. A legtöbb esetben építési engedély beszerzése szükséges. Enélkül az építkezés nem mehet végbe. A bürokratikus folyamatok befolyásolásának képessége korlátozott. Az engedély megszerzése keretében vízügyi vezetők véleményére is szüksége lesz a szennyvíztisztító telep (WTP) szükségességéről, és felkeresi a közlekedési osztályt, hogy felmérést készítsen ingatlana forgalmi helyzetéről, különösen az érkezések és távozások tekintetében. közutakról. Ha saját telephelyén tervezünk építkezni, a folyamat gyakran leegyszerűsödik, és általában elegendő az építésügyi hatóság értesítése.

Samoobslužné mycí boxy

Az AutoMax Group a következőket kínálja:

  • Építésirányítási célú átfogó projekt vagy a tervezéshez szükséges anyagok,
  • Kiváló minőségű mosási technológia,
  • Berendezések és tartozékok önkiszolgáló tisztítózónákhoz,
  • Mosódobozok építésének megvalósítása,
  • Földmunkák kivitelezése földpanelekkel,
  • Szennyvíztisztító telep telepítése.

Miért válassza az AutoMax Csoportot partnernek?

Miért válassza az AutoMax Groupot önkiszolgáló autómosó dobozok építéséhez? Számos szolgáltató van a piacon, de az AutoMax Group kiemelkedik az elit érintés nélküli autómosó dobozok kizárólagos szállítójaként a MIX S.r.l.-től, amely a gazdag történelemmel rendelkező úttörője ezen a területen. Mi különböztet meg minket a versenytársaktól? Komplett megoldást kínálunk az önkiszolgáló érintésmentes dobozokhoz, amely a következőket tartalmazza:

  • alsó mosás,
  • Kerekek előmosása és kémiai hab felhordása előmosáshoz,
  • Szárítás,
  • Lehetőség a technikai helyiség méretének megválasztására,
  • Magas szintű mosási minőség a professzionális MA-FRA kémia használatának köszönhetően,
  • Speciális szolgáltatások motorkerékpárok és kerékpárok mosására és szárítására,
  • Professzionális szervizcsapat közvetlenül tőlünk.